Brokkerhjørnet
En blog ved Jørgen Friis Christensen
HomeSearchSidens profil

De blå lakajers sammensværgelse.

Det er tilsyneladende ved at gå op for flere og flere, at pressens blå lakajer med  Mogensen og Christiansen, Thomas Larsen og Skaaning i spidsen har indgået en uhellig alliance med henblik på at begå karaktermord mod Danmarks første kvindelige statsminister. Er det fordi hun er en godtudseende kvinde eller er det fordi hun er socialdemokrat?
I tirsdagsanalysen den 6. marts 2012 benyttede Mogensen og Christiansen i et uskønt samarbejde med den højredrejede journalist Poul Erik Skammelsen ca. 80 % af analysen til at dissekere statsministeren og alle de fodfejl, hun efter deres mening har begået. Selv den uskyldigste kommentar, f. eks. til Søren Pinds helt vanvittige bemærkning om, at Lars Løkke Rasmussen var Danmarks moralske statsminister, blev af Christiansen, - der i sit CV i 2001 løj om sine teoretiske kvalifikationer – gjort til grin som irrelevant i forhold til betydningen af Søren Pinds frække og uforskammede udtalelse. Hvordan kan man have tillid til kommentarer fra en mand, der bevidst er grebet i at lyve, og som nu kalder det en fejl, som han beklager og dermed mener, at ”der ikke er mere at komme efter”, medens han fuldstændigt nådesløst bebrejder statsministerens hele ageren?
De tre herrer var derimod enige om, at Lars Løkke Rasmussen dygtigt havde lukket ”Rygekabinesagen” ved at sørge for at de 110.000 kr. ville blive betalt. Han havde handlet hurtigt og konsekvent?? Sandheden er, at LLR - allerede da en af hans løjtnanter angreb fødevareministeren for socialdemokratisk arrogance, da hun for 34.000 kr. indrettede en rygekabine i sit ministerium – var helt klar over, at han selv i 2½ år havde haft en rygekabine i statsministeriet Men han holdt sin kæft og det gjorde han, indtil aktindsigt afslørede, at han havde brugt ca. 5 gange så meget på sin rygekabine. Jeg vil vædde på, at LLR aldrig ville have betalt en krone, hvis han ikke var blevet taget med bukserne nede. Er det virkelig en person med den moralske holdning pressens blå lakajer ønsker at promovere som Danmarks moralske statsminister?